PROGRAM

  • 20 octombrie vineri

19.00  Lea Razovszky: Fraierul interior performative lecture; înscrieri la lorgeantheatre@gmail.com

Fraierul interior sunt eu, în interiorul meu, când strategiile mele tipice cedează, când presiunea face ca totul să sucombe cert şi lin, să derapeze suav şi tâmp.

  • 21 octombrie sâmbătă

14.00 – 19.00  Johanna Gilje: Exerciții de memorare a amintirii – performance installation; înscrieri la stan.ruxandraelena@yahoo.com

Un spațiu pentru a re-cunoaște, sorta și re-organiza amintiri; putem alege să dăm amintirilor noi sensuri sau să le dăm uitării, afirmă Johanna. Performance durational: 1- 5 ore. Publicul poate veni și pleca oricând dorește.

19.00  Cătălina Antal: Se cântă cu casa deschisăstand-up opera; înscrieri la raluca.independent84@gmail.com

De ce (nu) mergem mai des la operă? Cătălina Antal aduce în sufagerie un gen muzical considerat elitist.

20.30  Spectrum – concert; înscrieri la raluca.independent84@gmail.com

Piese celebre reorchestrate și personalizate. Fusion, cu influențe predominante de rock progresiv, dar și un touch de jazz și pop.

  • 22 octombrie duminică

18.00  Muzeul 3017installation; înscrieri la muzeu3017@gmail.com

Povestim împreună cu echipa de curatori și designeri despre cum construiești o expoziție-manifest ale cărei colecții sunt istoriile de viață, despre ediția-pilot organizată în această primăvară în spațiul MATER și despre ce facem mai departe.

20.00  Muzeul Subiectiv al Locuirii – theatre; înscrieri la irina.laptoiu@gmail.com

Teatru imagine despre poveștile și perspectivele personale ale femeilor din cartierele Rahova-Uranus și Vulturilor 50. Scene reale de viață proiectate de protagoniste.

  • 23 octombrie luni

18.00  Cristina Vidruțiu – Narațiunile bolii. Un traseu exploratoriu aluvionarreading; înscrieri la adresaalexandrei@gmail.com

O prezentare despre raportul dintre narațiune și boală, având ca bază un doctorat despre ciumă în literatură, un postdoctorat despre imaginile bolii la Dino Buzzati și o rezidență cu o serie de interviuri despre boală.

20.00  Ana-Maria Sandu – Blocul cu patru etaje reading; înscrieri la homefest2017@gmail.com

17 istorii și o singură clădire. Viețile personajelor comunică prin pereții subțiri. În această comunitate de locatari vechi și noi, intimitatea devine fluidă. Dincolo de ușile închise e o lume în mic, cu bucuriile și tristețile ei infinitezimale.

20.45  Chandrahaz Choudhury – Bombay Vibe: a Literary and Musical evening – reading & talk & video music; înscrieri la homefest2017@gmail.com

Literatură și videoclipuri indiene cu scriitorul indian Chandrahaz Choudhury, autorul romanului Arzee the Dwarf, nominalizat la mai multe premii și tradus în germane și spaniolă.

  • 24 octombrie marți

18.00 și 20.00  The Syndicate – Phoenix And Vanessa – The Syndicate for Lifting up The Civil Rights Fighting Spirit in Every Citizenperformance; înscrieri la julliesima@gmail.com

Comunicarea dintre corpuri este reală și este parte din Revoluție. Uniți-vă! Respirați împreună! Pe ritm! Este timpul să facem cetățenii paralizați să înțeleagă că și dacă nu se alătură războiului, tot sunt în el!

20.00  Jasmine Al-Qaisi – Omnidisplacement – lecture; înscrieri la alexandra.preda87@gmail.com

Etnografa pasionată de visual explorează mecanismele detașării, cu accentual pus pe distanță, folosirea diferitelor mijloace și consecințele generale ale mobilității oamenilor.

  • 25 octombrie miercuri – ziua Cultura de Casă

19.30  Asociația Vira – Proiecții de filme – screenings; înscrieri la culturadecase@gmail.com

19.30  Asociația Vira – Expoziție fotophotography; înscrieri la culturadecase@gmail.com

21.00  Starshitting, work in progress – screening; înscrieri la lorgeantheatre@gmail.com

  • 26 octombrie joi

20.00  Constelațiitheatre; înscrieri la anae.rosca@gmail.com

O singură relație, posibilități infinite. Un cuplu care trece dincolo de continuumul spațiu/ timp să exploreze despre liberal arbitru și prietenie. Marianne este fizician și Roland un simplu apicultor.

11.00 – 18.00  Mădălina Dan – The Agency of Touch – one on one performance installation; înscrieri la homefest2017@gmail.com

Instalația reprezintă o intervenție socială care folosește atingerea și conexiunea ca un vehicul recreational pentru comunicare corporală.

  • 27 octombrie vineri

11.00 – 18.00  Mădălina Dan The Agency of Touch – one on one performance installation; înscrieri la homefest2017@gmail.com

Instalația reprezintă o intervenție socială care folosește atingerea și conexiunea ca un vehicul recreational pentru comunicare corporală.

20.00  Spații Vii performance installation; înscrieri la sorin.manica@gmail.com

O dată pe lună, un spaţiu reprezentativ al oraşului e cadrul unei instalaţii performative care îmbină arta video generativă, sunetul şi performance-ul, reinterpretând și accentuând specificul unui apartament în care se afă sediul unei firme.

  • 28 octombrie sâmbătă

20.00  Cosmin Manolescu – [Fragil] contemporary dance; înscrieri la fragile@e-motional.eu

„Fanii lui Alice în țara minunilor se vor îndrăgosti de acest spectacol, care este o experiență în sine. Publicul pătrunde într-un univers care dezvăluie fragilitatea și vulnerabilitatea vieții noastre cotidiene.” – Oana Stoica

 

Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: